Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

HAYTAP ve DOHAYKO Erdek'te bir araya geldi

HAYTAP ve DOHAYKO Erdek

Her iki örgütün temsilcileri daha sonra Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'yı makamında ziyaret etti.

Her iki örgütün temsilcileri daha sonra Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'yı makamında ziyaret etti.
Toplantıda hayvan hakları savunucularının daha önceki ziyaretler sırasında belirlediği bakımevi eksiklikleri ve ilçe genelindeki sokak hayvanlarının sorunlarının görüşüldüğü bildirildi.
Başkan Sarı'da, bundan sonra HAYTAP ve DOHAYKO yerel gönüllüler ile hayvanlara yönelik her türlü çalışmaya ve projeye hazır olduklarını bildirdi.
Gerçekleşen toplantıda, mevcut bakımeviyle ilgili iyileştirme için HAYTAP olarak hazırlayacağımız projenin hayata geçirilmesine, bakımevi için derhal ilaç, aşı ve kuru mama alımı yapılmasına, bakımevine kadrolu veteriner hekim alınmasına, eğitim almış hayvan toplama ekibi oluşturulmasına.
HAYTAP ve DOHAYKO Temsilcileri, kendilerine duyarlı ve olumlu yaklaşım gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Sarı ve özverili çalışmalarından dolayı veteriner teknisyeni Sercan Arıca'ya teşekkür etti.
Belediye Başkanının sözlerinden umutlandık
Yapacak çok iş ve önümüzde uzun bir yol var şeklinde görüş bildiren HAYTAP ve DOHAYKO Temsilcileri Sayın başkana inanıyoruz, toplantımıza katılıp bizleri yalnız bırakmayan HAYTAP – DOHAYKO Gönüllüleri ve hayvan hakkı Savunucuları Esin Peştimalcıoğlu, Ruhsan Kapşıgay Yazıcı, Gül Yelkencioğlu, Gülfidan Şensoy, Hatice Kirazoğlu, Yaşar Güçyener, Emel Değerli, Ayşe Nurdan Çağan, Aynur Aycan'a çok teşekkür ederiz.” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false